Inktweb.nl wint Publieksprijs bij de NHN Business Awards!

Door , vrijdag 2 december 2016 om 14:09 - Algemeen

Inktweb.nl wint publieksprijs

Het is altijd weer een groot spektakel en prachtig om aan deel te nemen, de NHN Business Awards. De NHN business Awards waren, net als vorig jaar, weer groot succes voor Inktweb.nl! Wij zijn namelijk de gelukkige winnaar van de publieksprijs. Deze prijs is anders dan de andere prijzen, die je kunt winnen via een oordeel van de vakjury. De winnaar van de publieksprijs wordt verkozen door websitebezoekers van NHN Business Awards en Nederlandse Zaken.

Inktweb.nl wint Publieksprijs

“Het is een eer om de publieksprijs in ontvangst te mogen nemen! Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie en ons team, zij zetten zich dagelijks met passie in. Zo maken we samen het succes van Inktweb.nl mogelijk! Ondertussen gaan we natuurlijk gewoon verder en blijven we ons inzetten om organisaties en particulieren zo goed mogelijk te voorzien in hun kantoorbehoeften”, aldus mede eigenaar Marc van Raai. 

Winnaar van de NHN MKB Klein Business Awards in 2015

“In 2015 wonnen we met Inktweb.nl al de NHN MKB Klein Business Awards. De nominatie was destijds een verrassing voor ons. Het was al een eer om genomineerd te worden, laat staan twee keer winnen. Een fantastische prestatie”, aldus Patrick Tyc, mede eigenaar van Inktweb.nl.

Inktweb.nl wint publieksprijs

Over de NHN Business Awards

De NHN Business Awards is een initiatief van Nederlandse Zaken. Jaarlijks gaan zij op zoek naar inspirerende ondernemers en organisaties in Noord-Holland Noord. Hiermee worden andere ondernemers geïnspireerd en de economie gestimuleerd.

Er zijn 5 categorien, namelijk:

  • NHN Young Company Watchlist (voor startups)
  • NHN Cultuur Award
  • NHN Business Award
  • NHN Thema Award (dit jaar voor de bouwsector)
  • NHN Publieksprijs

Tijdens de avond zelf dienen de genomineerden, drie per categorie, hun bedrijf presenteren aan een vakjury en een groep van 400 ondernemers. Nog voor de finale bezoekt de jury alle genomineerden. Zoals gezegd geldt dat niet voor de publieksprijs, die wonnen wij van Inktweb, omdat we de meeste stemmen hebben gekregen.

Bedankt!

Marc van Raai voegt toe: “Graag zouden wij via deze weg ook iedereen willen bedanken die op ons gestemd heeft! We waarderen dit enorm en beseffen maar al te goed dat Inktweb.nl ontzettend veel stemmen heeft gehad. Daar zijn wij erg trots op!Inktweb.nl wint publieksprijs op NHN Business Awards uitreiking

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*