Introductie van de Inktweb.nl Papierloze Printer

Door , vrijdag 1 april 2022 om 8:01 - Algemeen

1 april ;)

Druk je veel documenten en foto’s af? Wat dacht je ervan om documenten af te drukken zonder papier te gebruiken? Inktweb.nl heeft zojuist ’s werelds eerste papierloze printer geïntroduceerd in samenwerking met de Britse start-up “Paper-less”! De “MSHRM 101” printer is uniek omdat hij documenten afdrukt op speciaal papier dat gemaakt is van schimmel en warmte. Het enige wat je hoeft te doen is de printer zo nu en dan bij te vullen met de speciale schimmelkweek-vloeistof van FLWR. Het mooiste is dat deze printer zeer milieuvriendelijk is omdat het papier niet van bomen hoeft te komen!

Voor veel mensen is het idee van een papierloos kantoor niet meer dan een droom. Maar met de komst van nieuwe technologie kan die droom binnenkort werkelijkheid worden. Inktweb.nl en Paper-less hebben een revolutionaire nieuwe printer op de markt gebracht die kan printen zonder papier te gebruiken.

Inktweb.nl MSHRM 101

Hoe werkt het? De printer maakt gebruik van een speciaal biologisch proces om papier te genereren met behulp van speciale schimmels en warmte. Dit proces is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief, omdat je nooit meer papier hoeft te kopen, en het kappen van bomen niet langer nodig is!

Tot dusver is de respons op deze nieuwe technologie overweldigend positief. Mensen zijn enthousiast over de mogelijkheid om hun impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd geld te besparen. In de komende weken en maanden zullen we alle verschillende manieren onderzoeken waarop deze nieuwe printer uw bedrijf voordeel kan opleveren.

Schimmels

Als je aan schimmel denkt, wat komt er dan in je op? Een vage groene substantie die eruit ziet als opgedroogde kaas op de bodem van je koelkast. De waarheid is dat deze algemene misvatting er al jaren voor zorgt dat mensen geweldige mogelijkheden mislopen. In feite kunnen veel schimmels worden gebruikt als krachtige antibiotica en zelfs helpen om medicijnen effectiever te maken. Met de speciale schimmel genaamd “Trametes versicolor”, ook wel bekend als het elfenbankje, is het mogelijk om binnen 5 minuten 30 vellen papier te produceren.

De schimmel Trametes versicolor is een krachtige schimmel dat kan worden gebruikt om papier te maken. Deze schimmel is over de hele wereld te vinden en wordt al eeuwenlang gebruikt om stof, papier en andere producten te maken. Deze schimmel is veilig te gebruiken en is niet giftig voor mensen.

Om de kweek van deze schimmel waar te maken is een speciale kweekvloeistof nodig. Deze vloeistof is zeer betaalbaar en kan in flessen worden gekocht. In samenwerking met Paper-less en FLWR zullen wij binnenkort de kweekflessen aanbieden om jouw papierloze printer te voorzien van afdrukvellen!

Specificaties

De MSHRM 101 printer is een thermische desktopprinter, kan tot 30 vellen papier per minuut afdrukken en produceert dit aantal vellen binnen 5 minuten. De MSHRM 101 maakt gebruik van kleine toners met daarin een speciale poeder-samenstelling die perfect hecht op het papier. Door de samenstelling en afwijkingen van dit poeder is véél minder nodig dan normaliter, waardoor je tot wel 2000 pagina’s per toner kan printen! We zijn ook bezig met de ontwikkeling van een mobiele app waarmee je kunt printen vanaf je smartphone of tablet!

De MSHRM 101 printer is vanaf binnenkort beschikbaar en kan worden gekocht via onze website of de website van Paper-less.

De MSHRM 101 is een geweldig stuk technologie om jouw impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd geld te besparen. In de komende weken zullen wij meer details aankondigen over deze revolutionaire technologie. Houdt onze blog en socialmediakanalen in de gaten!

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*