Wat is de beste all-in-one printer eigenlijk?

Door , dinsdag 29 november 2022 om 10:27 - Algemeen

Wat is een all-in-one printer?

Om te beginnen gaan we even uitleggen wat een all-in-one printer is. Het is namelijk handig om te weten wat het is voordat je er een gaat kopen. Deze printer soort beschrijft in zijn naam al wat hij doet en dat is dan ook ‘alles in een’ en hiermee bedoelen ze: printen, kopiëren, scannen en faxen. Dit komt het meeste van pas als je veel aan printen bent of als je bijvoorbeeld op een kantoor werkt.

De beste uit de test!

De best geteste all-in-one printer komt van het merk Brother en dit is dan ook een erg bekend merk in de printerindustrie. De naam van de printer is de Brother DCP-L3550CDW en bij de testoordeel heeft hij een 7,5 gekregen. Hij maakt gebruik van toners en je betaald voor 10 pagina’s met zwarte tekst ongeveer 26 cent. Dit is erg goed alleen betaal je wel wat meer voor deze toners en een nadeel is dat scannen en kopiëren niet heel goed werkt, omdat de afbeelding vrij donker wordt en bij zwart-witkopietjes een beetje korrelig is. Bij het gebruik van fotopapier wordt hij ook korrelig en flets, maar er zij natuurlijk ook voordelen van deze printer. Zo is deze printer juist erg goed met het printen van teksten en gekleurde afbeeldingen. En als laatste print hij erg snel en stil wat fijn is als je op een kantoor werkt.

all-in-one Brother printer

De best betaalbare all-in-one printer

Sommige van jullie willen niet heel veel geld uitgeven aan een printer, omdat hij bijvoorbeeld niet elke dag wordt gebruikt. Dat is natuurlijk heel goed te begrijpen en daarom hebben we ook de Canon PIXMA TS5350 uitgekozen. Deze is in prijs en kwaliteit verhouding namelijk het beste getest met een oordeel van 6,7. Het is een Inkjet printer en 15 pagina’s kost ongeveer € 4,00 dus hij is niet heel erg geschikt voor vee printen. Printen op normaal en mat papier werkt goed, maar kleurvlakken printen doet hij soms wat minder goed. Het nadeel is dat de kleureninkt in een cartridge zit dus als er een kleur op is moet je meteen een nieuwe kopen. De zwarte inktcartridge is wel los te kopen dus deze is wel beter om te gebruiken.

all-in-one printer van Canon

De conclusie

Nu weet je dus welke printer voor jou het beste is en heb je hopelijk een idee van wat je wil kopen. Wij raden uiteindelijk toch de Brother printer aan, omdat die veel goedkoper is om mee te printen en je kan hier veel meer meer mee printen voor een lagere prijs per pagina. Hopelijk hebben wij jou geholpen met deze informatie en de benodigde inkt kan je bij ons op Inktweb.nl kopen voor de beste prijs!

En voor eventuele vragen kan je natuurlijk altijd terecht bij onze klanten service. En die kan je vinden bij deze link.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*