4 handige punten bij het kopen van cartridges?

Door , maandag 12 december 2022 om 10:00 - Algemeen

De 4 belangrijke punten

  • Passen ze in de printer?
  • Is het geen foto inkt?
  • Werkt de printer met huismerk?
  • Hoeveel ml inkt zit in de cartridge?

Passen ze in de printer?

Het eerste wat je doet bij het kopen van je inkt is natuurlijk het zoeken van de inkt die in de printer past. Nu is dit best wel een logisch ding maar het is belangrijk om altijd even te kijken welke inkt je printer nodig heeft, omdat het zonde is om 2x verzendkosten te betalen. Bij de meeste websites kan je de gewilde cartridges dan ook vinden via het type printer dat je hebt.

Afbeelding: 4 handige punten bij het kopen van cartridges?

Is het geen foto inkt?

Het is belangrijk om te weten of je foto inkt koopt, want deze zullen vaak niet in de printer passen. Als je een gewone printer koopt is er een grote kans dat hij niet in je printer zal passen. Buiten dat is foto inkt een stuk duurder en het is dan ook zonde om extra geld uit te geven aan inkt die waarschijnlijk niet in je printer past.

Werkt de printer met huismerk?

Of de printer met huismerk cartridges past ligt aan wanneer er voor het laatste een firmware update is geweest en of die is gemaakt voor het blokkeren van huismerk cartridges past. Het is mogelijk om de automatische firmware-updates uit te zetten en we hebben dan ook een blog met hoe je dit doet.

Hoeveel ml inkt zit in de cartridge?

Dit is niet een heel belangrijk puntje maar het is wel handig om te weten. Als je namelijk veel print kan dit soms wel invloed hebben op wat je voor de inkt betaald. Met het kopen van huismerk cartridges zit er bijna altijd meer inkt in dan bij het origineel en de huismerk cartridges zijn dus ook voordeliger. Het nadeel van huismerk cartridges is eigenlijk alleen dat ze soms door een firmware-update ineens niet werken.

Cartridges kopen?

Als je voor je printer dus nog nieuwe cartridges nodig hebt kan je die dus het beste bij Inktweb.nl kopen! Hier bieden wij een groot assortiment aan cartridges van alle originele merken tot ons eigen huismerk die voor veel printers gebruikt kan worden.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*