Brother labelprinter herkent huismerk labels niet

Door , woensdag 30 december 2020 om 14:46 - Tutorials

Je wil geld besparen door huismerk labels te kopen, een slimme keuze! Huismerk labels zijn namelijk kwalitatief net zo goed als het origineel. Na het installeren van de labelrol wil je weer verdergaan met het printen van labels, maar dan krijg je een foutmelding. De compatible labelrol wordt niet herkent. Gelukkig is dit probleem zeer gemakkelijk om op te lossen. Bekijk de volgende video en volg de stappen zodat je snel weer verder kan gaan met labels printen!

 

Wil jij weten hoe je labels print met een programma zoals Word? Lees hier hoe je dat gemakkelijk en snel doet: ‘Labels printen met Word, zo doe je dat!’

Banner bespaar op cartridges

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*