Printen zonder inkt met Brother – Bij Inktweb.nl

Door , dinsdag 13 november 2018 om 12:10 - Algemeen

Het bedrijf Brother heeft een tweetal nieuwe labelprinters in hun assortiment toegevoegd. De Brother VC-500W labelprinter en de Brother P710BT CUBE Plus labelprinter. Beide labelprinters maken geen gebruik van inkt, maar van verbranding. Hierdoor hoef je nooit nieuwe inktcartridges te kopen voor deze printer, maar heb je enkel de originele of compatible labels nodig. Daarnaast is de Brother P710BT CUBE Plus labelprinter oplaadbaar en heeft een bluetooth functie.

De Brother VC-500W labelprinter print full colour en maximaal acht millimeter per seconde. Daarnaast is de afdrukresolutie 313 dpi*. Verder beschikt de Brother VC-500W labelprinter ook over WiFi connectie en heeft een USB 2.0 input. De Brother VC-500W labelprinter is al te koop vanaf 114 euro inclusief BTW.

Brother VC-500W labelprinter — Inktweb.nl

De Brother P710BT CUBE Plus labelprinter is in tegenstelling tot de Brother VC-500W labelprinter, draadloos, compact en gemakkelijk mee te nemen. De Brother P710BT CUBE Plus labelprinter print labels tot wel 24 millimeter. Omdat de Brother P710BT CUBE Plus labelprinter een USB aansluiting en bluetooth verbinding heeft is de labelprinter geschikt voor een koppeling met een PC, laptop, smartphone of tablet. Het is een lichtgewicht van maar 670 gram en is 128 bij 128 millimeter groot en 67 millimeter dik. De Brother P710BT CUBE Plus labelprinter is al te koop vanaf 90 euro inclusief BTW.

Brother P710BT CUBE Plus labelprinter — Inktweb.nl

Ook heeft Brother een gratis applicatie ontwikkeld waarmee je heel handig een label kunt maken. Je hebt hier geen ingewikkelde programma’s of computer voor nodig. De applicatie is alleen te gebruiken met de Brother P710BT CUBE Plus. Op de homepage kan je gelijk een selectie maken van de gewenste labels, de lay-out bepalen en invulling geven tot je er tevreden mee bent. Ook heb je de mogelijkheid om een eigen label te maken vanaf het begin. Deze labels kun je overal voor gebruiken. Denk aan labels voor op je voorraadbakjes, het organiseren van een magazijn of om je kabels te onderscheiden. In de applicatie kun je tot maar liefst 100 labels opslaan. De applicatie is te vinden in de App Store en Google Play Store onder de naam “PT-Design Print”.

*Dpi staat voor dots per inch en dus hoe hoger de dpi hoe scherper de afbeelding/text.


De applicatie voor de Brother P710BT CUBE Plus is te downloaden in de Appstore (Apple) en de PlayStore (android).

AppStore (Apple):
https://itunes.apple.com/us/app/design-print/id1105307806?mt=8

PlayStore (Android):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.ptouch.designandprint2

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*