Veelvoorkomende Canon printer foutmeldingen

Door , maandag 25 mei 2020 om 13:43 - Doe-het-zelf | Tutorials

Net als met veel moderne apparatuur bestaat een printer uit een hele hoop hardware dat met elkaar communiceert via software. Deze communicatie kan soms fout lopen door de vele processen die tegelijkertijd worden uitgevoerd. Net als bij een PC kunnen sommige processen met elkaar botsen en een error veroorzaken. Dit zorgt er vaak voor dat je apparaat vastloopt en gereset moet worden.

Sommige errors zijn dusdanig erg dat een gewone reset niet meer werkt. Deze fouten kunnen komen doordat een printkop verstopt is en gereinigd moet worden, het papier vastzit in de printer, de wagen vastloopt of dat het absorptiekussen vol zit. Vooral de laatste is een nadelige, want het betekent eigenlijk gewoon dat je printer aan het einde van zijn levensduur zit. Het kussen kan niet geleegd worden, de printer kan alleen gefopt worden waardoor hij denkt dat het kussen niet vol zit.

Om deze errors te verhelpen, kun je een soort “hard reset” uitvoeren. Deze reset verhelpt vele foutcodes die een gewone reset niet kan verhelpen. In dit artikel vind je onder andere de stappen die je kunt ondernemen om deze reset uit te voeren.

Errors die je mogelijk zelf kunt oplossen

Error U052

“Type printkop is onjuist”. Deze foutmelding betekent dat er een probleem is met de printkop die in de printer zit. Het opnieuw installeren van de printkop kan de foutmelding oplossen. Mocht dit niet de oplossing zijn dan zijn er nieuwe printkoppen te bestellen, hoewel dit soms duurder kan zijn dan het aanschaffen van een gloednieuwe printer.

Error 5100

Foutcode 5100

Een beruchte error, dit betekent dat er een hardwarematige fout is ontstaan in de printer. De 3 meest voorkomende redenen zijn;

 1. Papier zit vast in de printer
 2. Een defecte inkt cartridge
 3. Het inkt absorptiekussen zit vol.

De eerste 2 opties zijn makkelijk te verhelpen. Om papier te verwijderen, open je de bovenste klep van de printer waardoor je makkelijk het vastgelopen vel papier kunt verwijderen.

Een defecte inkt cartridge kun je ook makkelijk vervangen of schoonmaken.

Het absorptiekussen daarentegen kan niet geleegd of vervangen worden. Er is wel een manier om de printer te foppen door hem te laten denken dat het kussen leeg is. Volg hiervoor de volgende stappen.

 1. Zorg dat de printer volledig is uitgeschakeld.
 2. Houd de “Resume” knop ingedrukt (geel driehoekje in een cirkel).
 3. Druk tegelijkertijd op de “Aan” knop tot er een groen lampje gaat branden.
 4. Houd de “Aan” knop ingedrukt en laat de “Resume” knop los. Druk deze knop vervolgens tweemaal in. Het lampje zal als het goed is oranje gekleurd worden en vervolgens weer groen.
 5. Laat de “Aan” knop los.
 6. Druk de “Resume” knop 4x in en druk vervolgens 1x op de “Aan” knop.
 7. Schakel de printer uit en vervolgens weer aan.

Let op: Doordat je niet goed ziet of de actie is uitgevoerd, kan het gebeuren dat het proces niet goed gegaan is. Mocht de error niet opgelost zijn, probeer de stappen een paar keer opnieuw.

Als het absorptiekussen vol zit, zul je hoogstwaarschijnlijk later dezelfde fout nogmaals krijgen. Een vol absorptiekussen betekent dat je printer eigenlijk aan het einde van zijn levensduur zit. Het kussen is niet te vervangen of legen. We raden je aan een nieuwe printer aan te schaffen.

Error 5B00

Foutcode 5B00 wordt veroorzaakt door een inkt lek, of een vol absorptiekussen. Canon is hier zelf nogal onduidelijk over, en het is nooit zeker wat deze fout veroorzaakt zonder de hele printer open te maken. Deze foutmelding is echter te verhelpen met het volgende stappenplan:

 1. Koppel eerst de netstroom en USB-kabels los van de printer.
 2. Open de cartridgeklep en druk op de aan / uit-knop.
 3. Blijf de aan / uit-knop ingedrukt houden terwijl u het netsnoer weer in het stopcontact steekt.
 4. Blijf de aan / uit-knop ingedrukt houden totdat de printer zichzelf opnieuw instelt.
 5. Zodra alle lampjes branden, kunt u deze loslaten.
 6. Wacht tot het groene stroomlampje uitgaat.
 7. Druk vervolgens twee keer snel op de aan / uit-knop.
 8. Het groene lampje zal nog een paar seconden knipperen en uiteindelijk aan blijven staan.
 9. Sluit de cartridgeklep en probeer opnieuw af te drukken.

Error 5200

De printer is simpelweg te warm geworden. Schakel hem uit, haal hem van de stroom af en laat de printer even afkoelen, letterlijk. Zorg er altijd voor dat de printer genoeg ventilatieruimte heeft en niet rechtstreeks in het zonlicht staat.

Error 6000

Er is een signaalfout tijdens het printen ontstaan. Dit kan zijn doordat er papier vastzit in de printer zelf, met name tussen de transportwielen. Maak de printer open en draai de wieltjes rond om te kijken of er geen overtollig papier, stof of inkt op zit. Met een busje perslucht kun je de printer goed schoonmaken en deze error vaak verhelpen.

Error 6A80

Dit is een vrij onduidelijke error. Je weet namelijk niet precies wat er aan de hand is. Het kan daarentegen wel opgelost worden met een soortgelijk proces als de 5100 error.

 1. Schakel de printer uit.
 2. Houd de volgende knoppen 10 seconden ingedrukt (zorg dat je de “Aan” knop als laatste in drukt).
  • Zwarte Photocopy knop
  • Rode cancel knop
  • OK knop
  • Aan/Uit knop
 3. Laat de “Aan” knop los.
 4. Zodra de printer weer aan gaat, laat je de overige knoppen los.

Error B200

Deze error wordt vaak veroorzaakt doordat de chip van een van de cartridges niet goed gelezen kan worden. Haal de cartridges uit de printer en maak de chips schoon met een papieren doekje. De storing kan komen doordat je de chip bijvoorbeeld per ongeluk hebt aangeraakt met je vingers tijdens het plaatsen, en de chip vet is geworden.

Ook kan deze foutmelding te maken hebben met de printkop die defect blijkt. Het is mogelijk om een nieuwe printkop te kopen en deze te vervangen, maar vaak is het voordeliger om een gloednieuwe printer aan te schaffen.

We hebben een uitgebreid artikel die zich verdiept in de B200 foutcode en hoe je deze kunt oplossen. Dit artikel kan je hier teruglezen.

Error 5011

Dit is een algemene foutmelding die te maken heeft met de hardware in de printer zelf, zonder indicatie waar in de machine deze fout daadwerkelijk is opgetreden. Wij raden aan om verschillende troubleshooting methodes een voor een toe te passen om te kijken of de foutmelding verdwijnt:

 1. Voer eerst een printer reset uit (zoals eerder aangegeven in deze gids)
 2. Maak de printer open en kijk of er niets is vastgelopen zoals papier of een tandwieltje.
 3. Kijk of de printkop goed werkt.
 4. Her-installeer je cartridges en probeer opnieuw.

Als geen van deze methodes het probleem oplost, zul je moeten kijken naar een nieuwe printer of de printer langsbrengen bij een service center in de buurt.

Apple specifieke errors

Error 306

Dit is een error op de Mac computers met printers die slechte of geen drivers hebben voor het Mac OSX-besturingssysteem.
Om dit op te lossen, kun je de volgende stappen ondernemen:

 1. Klik op het Apple icoontje linksboven in je scherm.
 2. Klik vervolgens op “systeemvoorkeuren” of “system preferences”
 3. Klik op “Print en fax”
 4. Indien het slotje links onder het nieuwe scherm gesloten is, kun je hierop klikken en je inloggegevens invoeren.
 5. Klik de “-” knop om de printer te verwijderen, en op de “+” knop om een nieuwe toe te voegen. Zoek de correcte printer op en laat deze installeren door OSX zelf.

Errors die niet zelf verholpen kunnen worden

Helaas zitten er altijd een paar errors tussen die je niet zelf kunt oplossen door een hard reset. Voor de volgende errors zul je toch moeten kijken naar een nieuwe printer of een service center in de buurt.

Error 5400

De interne temperatuur is onjuist.

Error 5700

De papierdoorvoer moet vervangen worden.

Error 6A00

Het cartridgemechanisme zit vast.

We hopen dat deze gids je geholpen heeft om je Canon printerprobleem op te lossen. Hebben we een foutmelding gemist of heb je nog toevoegingen? Laat een reactie achter en wij zullen deze gids indien relevant updaten!

Bespaar geld met FLWR huismerk cartridges
Bespaar geld met FLWR huismerk cartridges

Bekijk hier het scherp geprijste assortiment cartridges op Inktweb.nl

About Youp

Youp is via zijn marketing & communicatie opleiding bij Inktweb.nl terecht gekomen als stagiair, en werkt hedendaags full-time als content manager, grafisch designer en marketeer.

220 reacties

 1. Ilse schreef:

  Ik heb een 1,5 jaar Canon pixma ip7250
  Foutcode 1403 oranjelamp knippert.
  Ik heb deze op gezocht fout op getreden met de temperatuursensor printkop.
  Is dit te verhelpen?

 2. Tom schreef:

  Mijn mg3050 print niet op m’n tablet. Als ik op afdrukken doe dan lijkt hij ff aanstalten te maken voor te printen maar blijft dan zoeken naar de print opdracht en geeft soms aan communicatie problemen printer.
  Iemand een idee hoe ik dat oplos?

 3. Van Biesbroeck Astrid schreef:

  Ik heb een Canon printer PIXMA MP 510
  en ook signaal Printkop onjuist heb de printkop al gekuist zoals hierboven beschreven maar zonder resultaat – hoe kan ik resetten; bedankt bij voorbaat

 4. Michel schreef:

  IK heb een canon mp600R en krijg ineens de foutcode U052, kan iemand mij vertellen hoe ik de printkop kan verwijderen en kan schoonmaken.

 5. Sandra schreef:

  Mijn canon ip 2600 geeft foutmelding 5201 aan, kan ik dit zelf verhelpen?

 6. Klasien schreef:

  Onze canon MG5450s maakt tijdens instellen en printen een raar schor geluid. Geeft geen foutmelding. Wat kan dit zijn?

 7. Marloes schreef:

  Mijn Canon MG4250 geeft fout melding 5400. de interne temperatuur is niet goed. ik heb hem 2x gebruikt en krijg nu al deze melding. is er echt geen manier om dit anders op te lossen dan op te sturen?

 8. J. Besseling schreef:

  Ik heb een pixma mg5450, kreeg ook weer melding 1403 printerkop niet herkend. Canon gebeld en die adviseerde mij de nieuwe cartridge(s) er in te doen, dan printer uitzetten, dan alle (stroom) draden los maken, ook usb kabel en dan minimaal 30 minuten wachten en kabels weer aansluiten, printer aanzetten en ….voila weer printen….

 9. manuel schreef:

  van het ene op het andere moment komt onze canon 3550 met de melding Error 2100: verkeerd papierformaat.

  de afdrukinstellingen staan gewoon A4. hoe kan ik dit herstellen?

 10. J.A Smidt schreef:

  Ik heb een Canon MG 5550 en krijg een foutmelding 1403 foute printkop.
  Wie heeft er ook zo’n MG 5550 met deze fout code en wat er eventueel aan gedaan kan worden.
  En als ik zo eens kijk dan zijn er nogal wat storingen in verschillende types Canon.

 11. albert.1946 schreef:

  Ik heb een nieuwe printer Pixma MG6850 van Canon
  Na de “verjaardagsupdate van Windows 10/64 bit worden de MP drivers niet meer herkend, en derhalve foutmelding in appartenbeheer. Canon laat zijn klanten maar aanmodderen, voor mij NOOIT meer Canon printers

 12. Wim schreef:

  Ik heb de Canon MG 4250 printer. De zwarte inktcartridge heb ik opnieuw laten vullen. Dat is vaker gebeurd. Na herplaatsing van de gevulde cartridge krijg ik nu ineens de ondersteuningscode 1485 en de mededeling dat de juiste inktcartridge niet is geïnstalleerd. Drukken op de rode resettoets (ook langdurig) helpt niet. Wat moet ik nu doen?

 13. Jacques schreef:

  Pixma IP3300. Absorptietank is vol. Hoe kan ik die legen en/of schoonmaken?

 14. Betty van der Velden-Collie schreef:

  Mijn printer zegt:UO52 type printknop is onjuist.Wat kan ik hier aan doen?

 15. R. Schuiling schreef:

  Help. Mijn Canon printer MG5450 zet geen letter meer op papier. Heb diverse malen -diepte reiniging- uitgevoerd maar het papier blijf zoal het in de printer is gedaan. Printer doet wel alsof hij print. De printer geeft geen fout melding aan. Wie weet wat er aan de hand kan zijn.
  Heb de cartridges er uit gehaald en de slede met zacht papier schoongemaakt. Helaas geen resultaat.
  Alvast bedankt voor diegenen die mee willen denken met het oplossen van het probleem

 16. aris schreef:

  Mijn Canon MG5550 drukt om de andere regel deze niet goed af. ik denk dat de twee inkttankjes niet goed sporen. hoe los ik dit op.

  • Martijn Oud schreef:

   Krijg je tussen de print door “witte strepen” of is lukt het niet om een rechte (verticale) lijn te printen? Bij het eerste is dit goed reinigen en het laatste kan verholpen worden met het uitlijnen van de printkop.

 17. Jan schreef:

  Hoi, Mijn MG5350 geeft ook steeds na opstarten de melding: printkop onjuist. Plots is dat gekomen. Voordien printte hij normaal… Ik heb hier zo de indruk dat die MG5350 niet zo’n bijzonder goed model is…
  Weet er iemand raad hiermee? Is die printkop daadwerkelijk kapot in zo’n geval?

 18. Waut1973 schreef:

  Heeft iemand enig idee wat een Error 6800 betekend op een printer Maxify MB 2050?

 19. moon schreef:

  Printer canon pixma mp210 werkt niet. Op het bedienspaneel brand het lichtje bij de ‘c’. Kunt u me verder helpen?

 20. chees schreef:

  Mijn printer MG5450 Canon geeft foutcode 5B00.
  Hoe kan ik dit verhelpen

  • Ina schreef:

   Volgens informatie op internet betekent code 5B00 dat het absorptie kussen vol is.
   Zorg dat de printerkop in het midden staat, alsof je een cartridge vervangt. Probeer met keukenrol of i.d het absorptie kussen wat te reinigen. Deze kussen zit op de plek waar de printkop normaal staat, als hij ‘in rust’ stand staat. Daarna een harde reset om de error melding kwijt te raken. De harde reset wordt hierboven, bij Error 5100 omschreven.

 21. Jeanne schreef:

  Controleer uw printer op fouten. En printer is in gebruik. Dat zegt hij iedere keer terwijl hij blanco print!!
  Hoe kan ik dit oplossen. ???
  Verder werkt alles prima.
  Wie kan mij helpen??

 22. W.van Harteveld schreef:

  Mijn printer MG5550 met printen onleesbare regels
  De ene regel is zichtbaar en de ander niet.
  of onduidelijk wat moet ik hier aan doen?

 23. Johannes G.D. schreef:

  Canon Printer MG 5350.

  Mijn Printer zegt: Er is een printerfout B200 opgetreden.
  Koppel het net snoer los en neem contact op met het Servicecentrum.

  Mijn printer staat dan stil met boven staande tekst in een rood kader. En er knipperen twee lampjes blauw en geel oranje driehoekje met een stroom teken er in.

  (Deze error wordt vaak veroorzaakt doordat de chip van een van de cartridges niet goed gelezen kan worden. Haal de cartridges uit de printer en maak de chips schoon met een papieren doekje. De storing kan komen doordat je de chip bijvoorbeeld per ongeluk hebt aangeraakt met je vingers tijdens het plaatsen, en de chip vet is geworden.)

  Boven staande werkt NIET.

  Ook kan deze foutmelding te maken hebben met de printkop welke defect is. Er zijn veel mensen te vinden die na het optreden van deze fout de printer nooit meer aan de praat krijgen. Ja en hier ben ik dan ook bang voor. Ik kan er nu niet meer mee doen behalve weggooien. echt wel zonde.

  (Ik denk nu wel dat dit een expresse error is die de fabrikant er expres er in installeert om de particulieren geld uit te geven zodat wij weer een nieuwe printer moeten gaan kopen.) En dat is niet echt eerlijk.

 24. Louisa Drijbooms schreef:

  ik heb een canon pixma mg5550 mijn lint van de printer zit vast hoe kan ik dat weer losmaken ik kan daarom niet printen.

 25. Willy Tuenter schreef:

  Ik ben in het bezit van een Canon Pixma iP4500..Deze geeft als storing dat het oranje lampje 5x knippert. Ik heb de printkop schoongemaakt maar de storing blijft. Is hier nog wat aan te doen?
  Graag een reactie. Bij voorbaat dank.

 26. j.klompstra schreef:

  mijn nieuwe cardrigd word niet herkend.

  het is wel het juiste nummer 551 gy xl

 27. Pieter schreef:

  Heb hetzelfde probleem als Ed (26 maart) en Peter (6 april): de MG6350 maakt geluid alsof hij print, maar het papier blijft blank. Is er een oplossing?

  • Ina schreef:

   Herken het probleem. Papier blijft blanco, terwijl het hoort alsof hij print. Ik doe dan de klep open, alsof je een nieuwe cartridge plaatst. Haal alle cartridges eruit. Pak dan de printkop uit de houder, zet deze poosje (met de ‘chip’) op stukje vochtig keuken papier. Daarna op droog keukenpapier. Herplaatsen. Na paar keer (2 a 3x) printopdracht print hij dan weer .

 28. Th Uijtdewillegen schreef:

  Ben in bezit van Canon PixelMG5250 meldingU052 type printkop is onjuist instaleer de juiste printkop maar weet niet hoe dat moet wilt u mij hierover uitleg geven?Bij voorbaat dank

 29. Peter schreef:

  Ook mijn Canon MG 5350 print gewoon (lijkt het) maar er komt alleen wit papier uit. Ook na intense reiniging van de printkoppen. En even hiervoor werkte hij nog gewoon.

 30. ANS schreef:

  Onze MP550, is zomaar gestopt en gaat niet meer aan.
  De stroom toevoer is oke.
  Ik zie het probleem vaker, maar geen antwoord, wie kan ons hiermee helpen

 31. Ed schreef:

  Mijn canon mg5350s print gewoon maar er komt absoluut niks op papier, wie kan mij helpen?

 32. Ed schreef:

  Mijn canon mg5350s print gewoon maar er komt absoluut niks po papier

 33. Cor schreef:

  Ook mijn persoontje heeft de melding 5011 op de printer M5550, niets aan te doen.
  Mijn veronderstelling is dat dit een bewuste actie van Canon is om de printer te saboteren zodat men een nieuwe printer aanschaft. Printer is ook zo’n twee jaar oud.

 34. Rosmolen schreef:

  In mijn Canon printer MG5150, is na het links lopen van het inktblok, de magenta patroon lostgeschoten en omhoog gekomen.Daardoor liep onder veel gekerm de zaak vast. Ergo, het blok is gedispositieoneerd, is dit weer op de goede plek te krijgen, want nu krijg ik alleen maar een foutmelding op het displaytje ?

 35. SPL schreef:

  Hi, ik heb een MG5250 en krijg de volgende foutmelding bij het scannen: code 2, 140, 21. Wat kan ik doen?
  Dankjewel alvast!!

 36. Hadock schreef:

  Canon MG5350 valt uit tijdens print sessie en reageerd vervolgens nergens meer op , dood ! voeding gemeten en is goed , getest op andere canon pixma 610 en die werkt !
  Is nu net 2.5 jaar oud word zo een dure aangelegenheid met canon.
  Iemand raad !!!!!!!!

 37. Anton W schreef:

  Goedendag,
  Ben in het bezit van een canon printer MG5350.
  Deze printer is tijdens het printen ineens uitgevallen ,
  en is als het ware “Dood” , ik heb de voeding getest en die is goed ?
  Enig idee om dit ongedaan te krijgen? Printer word weinig gebruikt en is denkelijk 2 jaar oud.

  Vriendelijk dank voor uw eventuele antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  A.M.Wervers

 38. Henk Groeneveld schreef:

  Ik heb een canon mg7150 printer. Is het een veel voorkomend probleem als je cardriges van 123inkt gebruikt? Kan het zijn dat dit een verkeerde printkop is iemand ervaring mee?

  Met vriendelijke groet,

  Henk Groeneveld

 39. Jose Geenen schreef:

  Error B200:
  Deze melding opgelost door de printerkop goed te reinigen. Bij terugplaatsing zag ik een absorptie kussentje los liggen. Rechts van de rollen. Vastgelijmd op de juiste plek en de printer doet het weer. Moeilijk te constateren.
  De scanfunctie heeft tijdens de storing wel gewerkt. januari 2016

 40. M.E. Kensdel schreef:

  De poging om het vastzittende papier te verwijderen is mislukt;
  ik krijg de bovenplaat er niet af.
  Ik heb met een pincet aan de onderzijde het vastzittende papier verwijderd, wel een klus.

 41. Reindert schreef:

  Heb sinds een aantal dagen de foutmelding U052 op mijn canon printer mg5250. Heb al verschillende stappen ondernomen zoals printkop reinigen in gedestilleerd water en een reset.ook alle cartridges vervangen maar niks helpt wat nu?

 42. Cor schreef:

  Het lukt mij niet om te verbinden (of pingen) vanaf Windows 10. Ik heb alles geprobeerd, incl. een soft reset (vanuit het menu).
  Hoe moet een hard reset?

 43. Henny Doornbos schreef:

  Waar kan ik een printkop bestellen en wat kost deze?

  Printer Canon MG5250

  foutcode B200

  Gr Henny

 44. yves plasmans schreef:

  Foutmelding 1700 voor cannon MG 6350
  Absorbtiekussen bijna voldaan

  Wat kan ik hier aan doen…?

  Groetjes

 45. Jeroen Janssen schreef:

  Ik heb de canon MG3255 en heb zojuist een nieuwe cartridge geplaatst. Tijdens het printen verscheen ineens de foutcode E-1-6 en hij gaf aan dat de inkt op is. Dit terwijl ik hem net verwisseld heb. Ik kan het apparaat niet reinigen, omdat daar inkt voor nodig is waarvan het apparaat aangeeft dat het er niet in zit terwijl dit wel het geval is. Wat nu?

 46. Ferdinand de Heer schreef:

  Ik heb een CANON PIXMA MG4250. Eerste paar maanden geen problemen gehad. Maar toen ik laatst wilde printen gaf de printer aan dat er geen verbinding met de server kon worden gemaakt. Heb de LAN-instellingen meerdere malen opnieuw ingesteld maar niks heeft geholpen. Ook een week wachten heeft geen resultaat geleverd. Misschien dat jullie weten wat het probleem is.
  Met vriendelijke groet en alvast bedankt,
  Ferdinand de Heer

  • Hans schreef:

   Het zou kunnen dat je een wifi-repeater in je netwerk hebt zitten en dat de PC op bv de repeater zit en de printer op het router modem. Alles lijkt te werken, maar doet het toch niet. Advies om alles op dezelfde component te zetten, of router modem of repeater.

 47. Gericke schreef:

  Mijn printer Canon MP 600R doet helemaal niets meer. Gaat niet aan met de powerknop. Geen leven meer in, dood.. Nu wordt ik niet wijzer van allerhande suggesties en nog minder van Canon. Het is een bekend verschijnsel en toch doet Canon of ze het niet kunnen zeggen wat de mogelijke fouten zijn. Voor onderzoek vragen ze 38 euro, kosten opsturen enz. ben je al veel geld kwijt zondder dat je er iets voor hebt. Daarnaast zit ik met een flinke voorraad inkt die in geen andere Canon past. Ook een rotsysteem van Canon: telkens andere inktpatronen. De moraal van het verhaal: ik wil vooraf een beetje inschatten of het loont om te laten repareren maar ik kom er gewoon niet achter. Waardeloos van Canon. Een bekend mankement en ze willen geen enkele indicatie geven voordat het ding wordt opgestuurd.

 48. Nel schreef:

  Dag,
  Mijn printer laat foutmelding U052 zien.
  Een poosje geleden heb ik de printkop schoongemaakt volgens de instructies die ik, volgens mij, op deze site vond.
  Ik ga de kop er uithalen en opnieuw installeren.
  Het rare is dat in de handleiding verwezen wordt naar”eenvoudige installatie printkop maar je zoekt je te pletter.
  Gr. Nel

 49. Wedding schreef:

  ik heb printer MG 5250 en krijg een foutmelding U 052
  Wat betekend dat
  vr .gr.

  • Martijn Oud schreef:

   Deze foutmelding betekend dat de printkop die in de printer zit verkeerd is: “The type of printhead is incorrect. Install the correct printhead.”.

   Als je deze er niet hebt uitgehaald (wat waarschijnlijk het geval is) dan is deze defect. De chip wordt waarschijnlijk niet goed uitgelezen.

 50. Peter schreef:

  Printer CanonMX535 kan niet op enkelzijdig afdrukken afgesteld worden, waardoor kopiëren via directe invoer niet mogelijk is.

  Iemand een oplossing?

Laat een reactie achter

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we waarderen het zeer! Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd en

rel="nofollow"
in gebruik is. Dus, gebruik géén spammy trefwoord of domeinnaam als uw 'naam' — dit zal verwijderd worden. Laten we in plaats daarvan een persoonlijk en zinvol gesprek houden. Bedankt!

*